witam. Co może być przyczyną mocnego dymienia na biało mad max 250. na zimnym jak i na ciepłym. płyn raczej nie ubywa chyba ze znikomo. miał może ktoś już taki problem?
dobra już rozebrany i faktycznie uszczelka poszła pod głowicą natomiast dym bardziej wskazywał na pierścienie no ale przy przebiegu 1600 to raczej mi się wydaje ze pierścienie nie. Pytanie za 100pkt gdzie kupić taką uszczelkę? bo nie mogę znaleźć na alledrogo.
Gość jest ciężki do współpracy ale jak się go przyciśnie to potrafi dorzucić klocki gratis. Miałem z nim kilka rozmów mailowych ale na szczęście skończyłem z tym
kluczem dynanometrycznym chcę wiedzieć ile ma właśnie być nm. bo na ręke to róźnie wychodzi, czuć przy odkręcaniu było ze dość lekko było przykręcone w porównaniu do innych śrób. zaznaczam że silnik nigdy nie rozbierany.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum