Witam. Czy ktoś mógłby mi doradzić jaki zacisk hamulcowy można dać zamiast oryginalnego ? Ten co jest od początku ledwo co hamował. Po kompletnym remoncie tego hamulca dalej jest lipa. Gdzieś tutaj kiedyś czytałem że dobrze założyć jakiś dwutłoczkowy np z motocykla.
Ktoś coś może pomóc ? Temat dość pilny bo quad na podnośniku stoi
Próbowałem się już w takie coś bawić , 2 rodzaje zacisków montowałem i hamulec nie był rewaluacyjny a wręcz gorszy od oryginalnego . niestety Kodiak 400 nie ma rewelacyjnego hamulca i cudów tu nie zrobić a dorobienie jażma to kupe roboty bo nigdy idealnie nie spasujesz tak jak oryginalne. Zacisk z Grizzly 660 tylny mogłby ci dużo dać niestety bez dystansów nie wiem czy się zmieści. Ciężko jest wychamować jedną tarcza na belce. Nie bawił bym się w takie coś
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum