Nawet przed monitorem czuję to miłe mrowienie między łopatkami
_________________ PAZUR POWER STEERING is ̶f̶o̶r̶ ̶p̶u̶s̶s̶i̶e̶s̶ OK! :p HUNT THE WOLF - zobaczyć i ̶u̶m̶r̶z̶e̶ć̶ jeździć do samego końca. Mojego, albo......
Mała ilustracja dla sprawdzania czy nie ma niespodzianek w podłożu ... w trzeciej sekundzie filmu zahaczam lewym kołem o korzeń , następuje gwałtowne wyrwanie kierownicy l lewo do zbocza, jedyny ratunek to kontra i mocno w gaz.... na dole uderzam klatką piersiową w kierownicę ze względu na zbyt duży kąt zajścia...ale nie ma rolki i to jest najważniejsze
_________________ DRAPER & GROUND FIGHTER
WWW.FORCABRAVA.PL
MaciekP
Quad: Było wiele...
Wysłany: 19.04.2011 09:34
Re: ODCINEK 4 TRAWERSY wersja Beta
Wszystkie rolki jakie mialem to przez plecy...dobra robota Kain
Tego korzenia chyba już tam nie ma? Pamiętam to miejsce. Jeszcze ciekawszy jest ten trawers bardziej po prawej stronie (trawers wstępujący za krzaki i potem ostro w dół). W naszej grupie 'czerwonych' na NW III niewielu go zrobiło
_________________ PAZUR POWER STEERING is ̶f̶o̶r̶ ̶p̶u̶s̶s̶i̶e̶s̶ OK! :p HUNT THE WOLF - zobaczyć i ̶u̶m̶r̶z̶e̶ć̶ jeździć do samego końca. Mojego, albo......
Lazar
U-quad warszawski
Quad: R815
Wysłany: 19.04.2011 11:37
to co my robimy w porównaniu do KAIN-a to nie można nazywać trawersami, długo się trzeba będzie uczyć , ale motywacja żeby pojechać na NW coraz większa, adekwatna do strachu no chyba że Majówka mnie jakoś wyluzuje
_________________ Life's 2 short 2b slow
Black Forest ATV
Rejestracja: 13.12.2009 18:35 Posty: 447 Miejscowość: Bernau / Zgorzelec
Quad: noo, taki niczego sobie
Wysłany: 19.04.2011 13:07
jeszcze nigdy po trawersach się nie drapalem . nie takich . czas będzie powoli tego sprobowac. dzięki KAIN mam nadzieje ze nie zalicze dzwona.
-- dodano 19.04.2011 13:07 --
własnie wrociłem z szybkiego "obiadowego" trwersowania. mam pytanie , czy na trawersie trzeba jechac na 4x4 czy tylko na tył ? probowałem własnie na zapietym 4x4 i nie bardzo cos mi to idzie. raz mosiałem quada sprowadzac na piechotke. drugim razem był by dzwon gdyby nie drzewo o ktore się oparłem (a na filmie wyglada to tak prosto . pow
_________________ odi profanum vulgus
Ostatnio zmieniony przez Black Forest ATV, 19.04.2011 13:07, edytowano w sumie 1 raz
Skąd u Ciebie takie przygotowanie pedagogiczne ? Cieszę się , że jesteś w formie
Tak ja jak i Gomez mieliśmy sporo do czynienia z prowadzeniem zajęć sportowych
on dalej jest czynnym trenerem
Waldo napisał(a):
Tego korzenia chyba już tam nie ma? Pamiętam to miejsce. Jeszcze ciekawszy jest ten trawers bardziej po prawej stronie (trawers wstępujący za krzaki i potem ostro w dół). W naszej grupie 'czerwonych' na NW III niewielu go zrobiło
Racja Waldo ten trawers był wstępem do tego o którym piszesz, jedno z kilku miejsc na które Gomez mnie podstępnie namówił
Lazar napisał(a):
motywacja żeby pojechać na NW coraz większa
Było by miło gościć ekipę stołeczną i się zintegrować
Black Forest ATV napisał(a):
własnie wrociłem z szybkiego "obiadowego" trwersowania. mam pytanie , czy na trawersie trzeba jechac na 4x4 czy tylko na tył ? probowałem własnie na zapietym 4x4 i nie bardzo cos mi to idzie. raz mosiałem quada sprowadzac na piechotke. drugim razem był by dzwon gdyby nie drzewo o ktore się oparłem (a na filmie wyglada to tak prosto . pow
Napęd 4x4 bezwzględnie, wyłączając bardzo ciasne zwroty. Przy powolnych jednostajnych trawersach dobrze jest mieć asekurację... kogoś kto będzie szedł z tyłu i przy każdym niebezpiecznym przechyle łapał nas
qzel napisał(a):
trawersów dobrze jest się uczyć na piasku zapewni lepsze trzymanie, a i w razie niepowodzenia straty będą mniejsze
Tak właśnie mieliśmy zacząć.. od piasku ale plan zdjęciowy daleko a czasu mało
Wersja oficjalna zostanie otwarta na piaskowni
Dzięki wielkie za ciepłe słowa !!!!
-- dodano 19.04.2011 14:40 --
Co zrobić gdy jest bardzo ciasno i nie sięgamy do manetki
_________________ DRAPER & GROUND FIGHTER
WWW.FORCABRAVA.PL
Ostatnio zmieniony przez KAIN, 19.04.2011 19:40, edytowano w sumie 1 raz
nieźle rolka byłaby nie stricte przez korzeń a przez to , że ridera przerzuciło na drugą stronę maszyny i przeciwwaga stała się "nadwagą" wyjście z opresji wzorcowe ja bym się rolował na sam dół zapewne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum