Przy zdjęciu gazu jakiś hałas (terkotanie ) ze skrzyni lub wariatora nie wiem , jak przy większej prędkosci puszczam gaz tym głośniej cóż się mogło spsuć ?????????
Ciężko z diagnozować po samym opisie Ja bym sprawdził pinezki na wariatorze ` odkręciłeś i zajrzałeś do paska czyściłeś wariator a tak przy okazji posiadasz na wlocie do skrzyni pasowej prefiltr
Najczęściej takie objawy są z tylnego wału krzyżaki albo sam wał łączenie wieloklin
Shelton
MultiMoto
Rejestracja: 20.04.2005 14:23 Posty: 13123 Miejscowość: Warszawa i okolice
Quad: Quad czy motocykl - nie ma znaczenia ;)
Wysłany: 12.02.2014 21:33
Re: Hałas Renia 800 xxc 2010
Marjano napisał(a):
Ciężko z diagnozować po samym opisie Ja bym sprawdził pinezki na wariatorze ` odkręciłeś i zajrzałeś do paska czyściłeś wariator a tak przy okazji posiadasz na wlocie do skrzyni pasowej prefiltr
Jeśli przy odpuszczaniu i dodawaniu oraz na wolnych równomiernie ze strony CVT to wariator.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum