Cześć, nazywam się Mieszko Bobowski i od trzech lat mam zaszczyt reprezentować (w funkcji ambasadora) najtrudniejszy rajd quadowy na świecie czyli CFMOTO HUNT THE WOLF odbywającego się w Rumuńskim Sacuieu
. Rajd ten już 8 kwietnia 2019 rusza po raz kolejny, aby jak co roku poprowadzić zapaleńców jazdy technicznej po szczytach transylwańskich gór
. Tak jak na stronie internetowej tych piekielnych zawodów wielki zegar odlicza czas do ich początku tak samo i ja odliczam dni, godziny, minuty i sekundy do momentu, w którym będę mógł znowu stanąć na starcie i jeszcze raz rozpocząć polowanie na rumuńskiego wilka. Nie piszę tego bez powodu, niniejszym postem chciałbym zachęcić wszystkich jeźdźców, dla których adrenalina to drugie imię aby przemyśleli sprawę, załatwili urlop, ubłagali żony i wyruszyli reprezentować nasz kraj na tej imprezie.
Już wkrótce ruszają zapisy!
Można wybrać jedną z czterech klas!
Adventure - w którym ma się szansę połączyć jazdę przeprawową z odwiedzaniem ciekawych miejsc, niezapomniane widoki gwarantowane!
Crossover - Klasa szybka, pozbawiona elementów podwyższonego ryzyka znanych z extreme, niesamowita przygoda, najbardziej obłożona klasa (stałe 40 - 50 potwierdzonych riderów co roku).
Extreme - jak piszę organizator "for crazy ones", klasa dla totalnych wariatów i zarazem najtrudniejsza przeszkoda, jaką można sobie postawić w quadowej karierze. Satysfakcja z ukończenia nie do opisania.
UTV/Side by Side - nie muszę tłumaczyć, klasa dla pojazdów UTV, trasa najczęściej zahacza o elementy adventure i crossover.
Wszelkie pytania odnośnie kosztów takiego wyjazdu, zasad, noclegów, sprzętu, etc. możecie do mnie kierować poprzez facebook bądź massenger lub komunikator atv polska! Zachęcam do kontaktu, nikogo nie zostawiam bez odpowiedzi!
https://www.facebook.com/mieszko.bobowskiPozdrawiam i czekam na Wasze wiadomości!!!