|
|
Strona 1 z 1
|
[ 1 post ] |
|
Linhai 260 problem z podłączeniem gaźnika
Autor |
Wiadomość |
AdrianRz
Imię: Adrian
Quad: Linhai 260
|
Wysłany: 03.01.2021 13:08
Linhai 260 problem z podłączeniem gaźnika
Na wstępie chciałbym się Przywitać, jestem Nowym członkiem grupy. W kilku słowach chciałbym opisać moją sytuację. Kupiłem Linhaia w częściach, został rozłożony przez poprzedniego właściciela z powodu uszkodzonego korbowodu. Silnik został naprawiony ale właściciel wymiękł przy składaniu i tak trafił w moje ręce. Wymieniłem elektrykę ponieważ ta pierwotna była w połowie pocięta, zamontowałem silnik oraz skrzynie. Pierwszym problemem jaki napotkałem była słaba masa ale z tym już sobie poradziłem. Elektrykę z większą już ogarnąłem, zostało podłączenie cewki oraz iskrownika. Zanim postanowiłem napisać przejżałem forum, filmiki manaul też był grany:-) ale nie znalazłem odpowiedzi. Mój quad nie miał pompy paliwa ewentualnie poprzedni właściciel mi jej nie dał Zastanawiam się nad podłączeniem pompy oraz gaźnika. Podejrzewam, że jeden wąż idzie z baku do pompy drugi do gaźnika a trzecie wyjście do głowicy jako podciśnienie ale nic sobie nie dam uciąć:-) kolejnym problem to gaźnik co gdzie podłączyć.... i na koniec może najłatwiejszy ale dla mnie również ciężki, cienki wąż od chłodnicy gdzie powinien być włożony. Dwa grube idą do silnika, trzeci do zbiorniczka a czwarty nie mam pojęcia:-) Koledzy, koleżanki proszę o pomoc.
-- dodano 03.01.2021 13:08 --
Ostatnio zmieniony przez AdrianRz, 03.01.2021 13:08, edytowano w sumie 1 raz
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 1 post ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
 |
|